Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Στην Ελλάδα το 8ο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα αλιείας με φελλό από λιμενικές εγκαταστάσεις.



Στην ... Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο λιμάνι της Κορίνθου αναμένεται να φιλοξενηθεί το 8ο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα αλιείας με φελλό από λιμενικές εγκαταστάσεις για το έτος 2014! Την είδηση ανακοίνωσαν το Σάββατο 1/12/2012 από κοινού η έφορος αθλητικής αλιείας της Ε.Ο.Υ.Δ.Α., κ. Ρένα Βγενοπούλου και ο νέος πρόεδρος της ομοσπονδίας κ. Ευάγγελος Ρακαντάς στο πλαίσιο της καθιερωμένης ενημερωτικής συνάντησης ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2013
Το εγχείρημα χαρακτηρίζεται πολύ σημαντικό και δείχνει την σαφή πρόθεση της παγκόσμιας ομοσπονδίας  θαλάσσιας αλιείας (F.I.P.S-M) να εμπιστευθεί την διοργάνωση ενός πανευρωπαϊκού event  στα χέρια της χώρας μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ελληνικό αίτημα έγινε αποδεκτό υπερβαίνοντας την αντικειμενική δυσκολία της πολύ μικρής διεθνούς  παρουσίας (μόλις μιας) στη συγκεκριμένη μορφή αγωνιστικής αλιείας. 



Κάτοψη του λιμένος Κορίνθου



Up to date πληροφορία: Στις 30/4/2013 επισκέφθηκα την ιστοσελίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας θαλάσσιας αγωνιστικής αλιείας (FIPSM)  και διαπίστωσα την αλλαγή στο πρόγραμμα για το 2014. Πλέον αντί για την Ελλάδα, διοργανώτρια χώρα  του 8ου  πανευρωπαικού με φελλό από λιμενικές εγκαταστάσεις  εμφανίζεται η Ιταλία. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμιά ανακοίνωση από πλευράς Ελληνικής Ομοσπονδίας. Αναμένουμε να δούμε, αν πρόκειται για σφάλμα τυπογραφικό ή όντως έχει αλλάξει κάτι στον προγραμματισμό του 2014. 


Up to date πληροφορία (30/8/2013): Σύμφωνα με προσωπικές μου πληροφορίες η ματαίωση διεξαγωγής του 8ου πανευρωπαικού πρωταθλήματος αλιείας με φελλό από λιμενικές εγκαταστάσεις (2014) στην Ελλάδα πρέπει να θεωρείται οριστικό γεγονός. Η αλλαγή αυτή κρίθηκε αναγκαία από την Διεθνή Ομοσπονδία ένεκα κωλυμάτων επί διαδικαστικών θεμάτων.    









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου